Over Graphyon

Het delen van informatie is nog nooit in zulke grote mate gedaan als in dit tijdperk. We vertellen elkaar wat we vandaag doen, wat de plannen zijn voor morgen, laten foto's zien van elk moment en bekijken elkaars video's. De mogelijkheden lijken eindeloos!

Maar het delen van verhalen is niet alleen van deze tijd. Men heeft vanaf het begin van de tijd verhalen aan elkaar verteld of opgeschreven. Hetzij over hun eigen leven, over hun dierbaren, of dat van hun voorouders. We willen graag vertellen, maar we willen ook graag luisteren. Je oma die weer over 'vroeger' vertelt, of een oom of tante die een verhaal heeft over je vader of moeder.
Die verhalen vertellen ook iets over jouw identiteit. Waaraan je kunt refereren. Het is een deel van jou.

Graphyon zou je onder de noemer 'sociale netwerksite' kunnen zetten. Maar wanneer je gaat kijken naar de focus van de website, kom je er al snel achter dat het een ander doel heeft dan de gebruikelijke netwerksites die er zijn. Waar veel (sociale) netwerksites zich vooral focussen op, zoals de naam al zegt, sociale contacten en netwerken, richt Graphyon zich op wie je bent, of was en wat anderen zich eventueel van je herinneren. Zie het als een digitale (auto)-biografie.

Graphyon geeft mensen de kans om hun leven, of dat van een dierbare te delen. Dit kan alleen voor de familie, voor vrienden en zelfs voor de rest van de wereld. Schrijf een levensverhaal, houd een dagboek bij, archiveer je foto's, muziek en video's en zet deze in een tijdlijn op chronologische volgorde. Schrijf je eigen biografie of die van een dierbare en creƫer een plek waar jouw verhalen en die van anderen herinnerd kunnen worden. Je bepaalt zelf wie wat te zien krijgt.

Met de technieken van nu is het vertellen van jouw verhaal enorm verbreed.
Met Graphyon wordt het vertellen van jouw verhaal eindeloos.


Graphyon
Impuls 34
1446 WX, Purmerend
+31(0)299 771 322

Email: support@graphyon.com