HelpdeskBasisinformatie


Aanmelden op Graphyon

  1. Hoe kan ik mij registreren
  Als je geen Graphyon-account hebt, kun je je eenvoudig registreren door de onderstaande stappen te volgen.

  Een nieuw account aanmaken (registreren) doe je door je voornaam, achternaam, e-mail en een wachtwoord op te geven in het formulier op http://graphyon.com/signup.

  Zodra je alle gegevens hebt ingevoerd, druk je op de knop ‘Registreren’.


  2. Kan ik mij registreren met mijn Facebook-account?
  Als je een Facebook-account hebt, dan is er de mogelijkheid om je met dit account te registreren op Graphyon.

  Dit kan direct onder het registratieformulier op http://graphyon.com/signup. Als je al aangemeld staat op Facebook, dan zullen daar automatisch jou gegevens verschijnen en is te zien welke Facebook vrienden zich ook al hebben geregistreerd op Graphyon. Mocht je je niet hebben aangemeld op Facebook, dan zul je de optie te zien krijgen om eerst in te loggen op Facebook.


  3. Aanmelden
  Als je een Graphyon-account hebt, dan kun je je aanmelden op http://graphyon.com/login. Vul het e-mail adres en wachtwoord in die aan jou account zijn gekoppeld en klik vervolgens op de knop ‘Inloggen’. Heb je een account dat is gekoppeld aan Facebook, dan kun je op de knop ‘Aanmelden’ met het bekende Facebook logo klikken.


  4. Afmelden bij Graphyon
  Ga met je muis over je naam rechtsbovenin het scherm. Er verschijnt automatisch een menu. Klik in dit menu op ‘Afmelden’.


  5. Ik kan mij niet aanmelden.
  Mocht het zo zijn dat het je niet lukt om aan te melden bij je account, volg dan de volgende stappen:

     Stel je wachtwoord opnieuw in door op de link ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken.
      Dien een rapport in.

    6. Toevoegen aan mijn account of verwijderen van een e-mail adres?
    Het e-mail adres die je voor de registratie van je Graphyon-account hebt gebruikt, kan je bijwerken of wijzigen als dit nodig is. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:


    1. Schuif met je muis over je naam rechtsbovenin het scherm. Vervolgens zie je automatisch een menu verschijnen. Klik in dit menu op ‘Instellingen’.
    2. Klik in het linkerkolom op ‘Persoonlijke Instellingen’ en vervolgens op het gedeelte ‘E-mail’.
    3. Klik op de optie ‘E-mail adres toevoegen’ om een nieuw e-mail adres toe te voegen.
    4. Klik op de optie ‘Verwijderen’ om een e-mail adres te verwijderen.
    5. Sla je wijzigingen op door op de knop ‘Opslaan’ te klikken.

    Als je een nieuw- e-mail adres toevoegt aan je account, sturen we je een bevestigingsmail. Klik op de link in de e-mail om te bevesitigen dat je dit e-mail adres wilt toevoegen aan je Graphyon-account. Gebruik vervolgens dit e-mailadres om je aan te melden bij Graphyon. Wij raden aan om een extra e-mailadres toe te voegen aan je account. Mocht je geen toegang meer hebben tot je ene e-mail adres, dan heb je nog een extra e-mailadres tot je beschikking.


    7. Account heractiveren
    Mocht je je account hebben gedeactiveerd, dan kun je deze op elk gewenst moment weer activeren door je simpelweg aan te melden op Graphyon. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

    Als je jezelf hebt geregistreerd op Graphyon met je Facebook-account en je hebt je Facebook-account gedeactiveerd, dan zul je deze moeten activeren om gebruik te kunnen maken van Graphyon.


    8. E-mailbericht ontvangen met de melding dat iemand anders mijn e-mailadres heeft geregistreerd.
    Als iemand een e-mail adres toevoegt aan zijn/haar account, sturen we een melding naar elk e-mail adres dat is gekoppeld aan het account. Als iemand een e-mailadres dat van jou is aan zijn/haar account heeft toegevoegd, kun je het vanuit je ‘Instellingen’ weer toevoegen aan jouw account. We raden je aan om dan ook het wachtwoord voor dat e-mailadres te wijzigen. Als je het adres niet meer hebt, kun je het niet opnieuw aan je account toevoegen. Als je het e-mailadres nog steeds hebt, maar er geen toegang toe kunt krijgen, vraag je aan je e-mailprovider om te helpen.

    Andere personen zoeken

     1. Hoe vind ik andere personen op Graphyon?
     Als je een account hebt bij Graphyon, dan zijn er enkele manieren waarop je kan zoeken naar personen op Graphyon. Rechts bovenin is een zoekbalk waarmee je kan zoeken naar personen. Hierin kan je de desgewenste naam typen.     2. Hoe kunnen andere personen mij vinden op Graphyon?
     Om er voor te zorgen dat anderen jou correct kunnen vinden zijn er drie opties om dit te bewerkstelligen:

     1. Gebruik je echte voor- en achternaam voor je account.
     2. Voeg je alternatieve naam toe aan je account. Een naam waar je onder mensen mee bekend staat, of verleng je naam met je meisjesnaam.
     3. Voer je basisinformatie naar waarheid in. Denk hierbij aan je geboorteplaats en contactgegevens.